2008/05/31

Troféerna Sverker och Lennart

Har gjort ett storkap den här veckan. Lyckades engagera Sverker "Plus" Olofsson till att fråga ut Lars-Åke Augustsson på Internationella torgets stora scen på Bokmässan om hans bok som kommer i sommar. Boken handlar om den globala alkoholindustrin. Lars-Åke är ju ingen känd författare och ämnet gör väl inte boken till någon kioskvältare, men att få Sverker att snacka om den globala alkoholindustrin med honom borgar för publikintresse.

I veckan som gick fick jag dessutom regeringens särskilda hiv/aidsambassadör Lennart Hjelmåker att ställa upp för ett annat seminarium på Internationella torget kring aids och unga, där givetvis alkohol kommer att komma in som en samtalspunkt.

Sverker är medlem i IOGT-NTO och Lennart Hjelmåker berättar gärna om att hans mor var styrelseledamot i NBV, så det kanske inte var så märkvärdigt att de ställer upp. Vad vet ja? Det känns i alla fall väldigt bra att kändisar/högdjur hjälper till att få upp frågan om alkoholen i utvecklingssammanhang. Jag är tacksam mot dem båda.

Kolla förresten www.internationellatorget.org för programmet.Bokmässan inkl Internationella torget är värda en resa. Min dotter kräver att få åka med varje år!

Inga kommentarer: