2008/06/09

Skilda efter lång och varaktig söndring ....

I brist på annat nöje satte vi oss igår kväll med fem stycken äss ur (s) i Finspång för att se vad man från Socialdemokraternas sida vill. Vi har blivit på det klara vad man inte vill vilket lett till vägs ände. Resultatet av mötet igår var att vi inte kommer vidare.

Närmast måste vi se till att budgetarbetet, som tagit mycket stryk sista månaden, förs i hamn. Den diskussionen kommer vi i (v) att föra med alliansen. Tillsammans med det kommer vi att ta ett beslut om en organisationsförändring som ska sättas i sjön om ett drygt halvår. 2009 kommer att gå åt för att få köra in den nya organisationen som ska vara på plats 1 januari. Den organisationen ska på olika sätt bli effektivare jämfört med dagens där såväl politiken som förvaltningsorganisationen inte är optimerad i sin funktion. Vi har lagt ner oändligt mycket tid på att försvara och bevaka och reda ut missförstånd.

Att som (v) gjort svepa in med förslag och idéer om förändringar i en sådan kontext har visat sig svårt. Till och med omöjligt varför majoriteten sprack.

Inga kommentarer: